Sayfalar

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Sitemiz kalitesiyle

11 Ekim 2012 Perşembe Günü Yazıldı;.




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Ayrıca havaların soğuyacak olması bundan başka ‘tatil’ (Ne tür dinlenme yahu?) döneminin bitişi, okulların yayılması derken doğrusu eksiksiz depresyon aylarına giriş yapmış bulunuyoruz. En azından benim açımdan sonbahar her türlü vakit olduğu gibi gene maksimum depresif 1 giriş yapacak hayatıma. Sizleri bilemem tabii.







PES ikibinonüç bak bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Ama bu ayların oyunseverler için bir de hoş tarafı mevcut. Bu da oyundünyasında yaz boyunca süregelen (çok şükür Diablo üç hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve firmalar yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine bir 1 en büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





Özellikle futbol tutkunları için en ehemmiyetli aylardır güz (sonbahar) ayları. çünkü hem Pro Evolution Soccer ikibinonüç ayrıca FIFA onüç pazara sürülür. Evvelden Football Manager serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten 4 köşe olurduk.





hemen de Eylül ayının sonuna gelmemizle beraber havalar daha soğumamış olsa da, Konami bizi yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer 2013’ü piyasaya sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda siz için demosunu ve lansmanda tam sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES ikibinonüç, bu sene daha çok kesin dersem yanılmış olmam.







0 yorum: