Sayfalar

Fifa 2013 indir (Demo)

11 Ekim 2012 Perşembe Günü Yazıldı;.







İNDİR




Fifa epey 1 zaman süresince futbol sever arkadaşların öncelikli oyunları arasında yer elde etmiştir. İster bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında büyük 1 zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz senelerde etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en mühim sebebi ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa adıyla “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç aşağı yukarı beş yıl gibi bir zaman zarfı içerisinde devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satım miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de belli olacağı üzere, bir öneme dek böyle devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa en son 2 yol boyunca olağanüstü değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile gelen bilinmeyen oyun Fifa ikibinonbir olmuştu. birinci kez satım oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı vasıfında ulaşan 1 yeni seri ise, Konami şirketini yaklaşık olarak aşağı üst ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa 2012 ilk kere en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Peki esas konumuza gelecek olursak bazı durumları da ifade etmek ve göz ardı etmemek gerekir. Fifa ikibinonüç bu atılım evresinde payı ne şekilde olacak bilinmez amma Fifa kadrosunu daha da güçlendirmiş ve bilhassa grafik cihetinden güçlenen bir kuş olmak istiyor. Hemen hemen saltanatın devamı için elinden gönderileni yapmak istiyor. nbsp;Merakla bütün gözler bu sene ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş vaziyette. Konami’nin yapacağı ataklar karşısında Fifa hangi güvenlik önlemleri edineceği bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi bulunacağı sezilimiyor değil. işin özüne dönecek olursak en büyük 1 rekabet bizi bekliyor denilebilir.






0 yorum: